Michal po týdnu znovu vítězný

Sedm statečných se vydalo na předlouhou cestu, opět jsme zamířili do Západočeského kraje. Zase to bylo proměřené a Michal Slanina opět vyhrál. Magda skončila třetí, Jaromír pátý, Radek 13., Petr 16. a Pavel Šimek 17., jako poslední klasifikovaný kilometrovník.

Pavel dnes podal zcela ojedinělý a mimořádný výkon a sáhl si na dno sil. Na všech tratích nad 500 metrů včetně (!!) došlo k diskvalifikacím za překročení časového limitu, což je u „pětikila“ věc, která při limitu 26 minut snad ani nemůže nastat. Šest plavců skončilo v sanitce, musela se dokonce volat RZ.

Naše Alice v pohodě zvládla 250 metrů a prý by plavala ještě dál. Ale zatím nemůže. Během osmi měsíců druhý proměřený plzeňský kilometr bude ale určitě v pořádku, vždyť oba Tomášové (zástupci v sekci, dnes jako pořadatel i delegát) jsou velcí kamarádi. A v I.PKO není plavec v sanitce ničím neobvyklým.

Bolevák tedy nabídl nevšední zážitek a jsem opravdu rád, že jste si jej skoro všichni nechali ujít. Nejvíc líto nám je sympaťáka Jardy Zemana. V březnu byl na kilometru přes 34 minut, dnes trať 750 metrů zabalil necelých sto metrů před cílem.

Petr